Ardei iuti la borcan

Postat de diaconta in Conserve
19 Sep 2011 | 64046 vizualizari

A venit randul ardeilor iuti sa ocupe raftul din camara.Noua ne plac foarte mult acest soi de ardei iuti,"bulgaresti" le zicem,habar n-am de ce ....De fapt sunt semi iuti si merg foarte bine la o ciorba sau ca si muratura.Daca in general sunt cam mofturoasa,ardeii astia imi plac si mie tare mult.Reteta si munca este bineinteles a mamei,eu doar v-o impartasesc.

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 05.09.2012, 16:49
cu rabdare se scot ,e o poveste mai lunga cu semintele , stiu din sursa sigura ca afecteaza colonul , (sotul meu avea probleme, dar ii placeau ardeii iuti , acum mananca fara grija) , imi iau manusi, si ma apuc de treaba , dureaza un pic , dar merita.....
la 05.09.2012, 18:06
Nelutza,cum crezi tu ca e mai bine pentru voi.Noua ne plac tipul asta de ardei iuti pentru ca nu sunt atat de iuti incat sa-ti ia foc gura.
Sanatate multa sotului
la 21.08.2013, 11:22
Multam de reteta. O sa merg pe mana ta
la 21.08.2013, 11:34
Miti sper sa-ti placa

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking