Ardei iuti la borcan

Postat de diaconta in Conserve
19 Sep 2011 | 64071 vizualizari

A venit randul ardeilor iuti sa ocupe raftul din camara.Noua ne plac foarte mult acest soi de ardei iuti,"bulgaresti" le zicem,habar n-am de ce ....De fapt sunt semi iuti si merg foarte bine la o ciorba sau ca si muratura.Daca in general sunt cam mofturoasa,ardeii astia imi plac si mie tare mult.Reteta si munca este bineinteles a mamei,eu doar v-o impartasesc.

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 19.09.2011, 22:58
Pai i-am facut pasta si stii ce inseamna? Am sa pun reteta...am luat fiecare ardei in parte l-am curatat de seminte am plans, am stranutat...n-am avut aer...LOL...serios vorbesc...ai apoi i-am dat prin masina de tocat...Doamne!!!! Si atunci sa vezi plangere ustura si aerul din jur...cine-o mai face asa ca mine sa pateasca adevarul este totusi ca pasta e delicioasa...dar dupa ce treci prin chinurile nu am mai facut-o de ceva ani...stii cum e si atunci am zis la fel...intai sa uit
la 20.09.2011, 08:24
Ruxy,chiar te-ai pedepsit eeeee da' noi n-o sa avem de asta
la 20.09.2011, 08:26
buni buni
la 20.09.2011, 08:53
eu nu mananc deloc ardei iute dar mai folosesc zeama de pe ei..maica mea ii mai taie uneori rondele si asa ii mureaza
la 20.09.2011, 09:06
Da' va plac tare , dupa cantitatea ardeilor ; eu nu mananc defel .........
la 20.09.2011, 09:51
da,tot metoda asta o folosesc si eu,cu deosebirea ca mai pun si suvite de morcov sa le mai ia din iuteala iar deasupra cateva frunze de telina iar cand sunt consumati,au si o aroma mai deosebita
la 20.09.2011, 10:46
pai da..ai venit plina de energie
la 20.09.2011, 12:52
Super buni cu ciorba de burta
Si eu pun suvite de morcov si cateva suvite de sfecla rosie.
Imi plac ardeii iuti
la 20.09.2011, 13:45
Ianculubita interesanta ideea cu morcovii,ardeii astia nu sunt prea iuti,de aceea ne si plac asa mult
la 20.09.2011, 13:46
Miuta nu se inrosesc de la sfecla?
la 20.09.2011, 15:20
foarte buni!
la 20.09.2011, 20:31
Scuzati va rog....ai mei s-au si acrit....am inceput sa mancam din ei
la 21.09.2011, 16:44
eu inca nu i-am pus
la 05.09.2012, 16:35
interesanta reteta, numai ca eu o sa-i pun fara seminte, sunt tare periculose....
la 05.09.2012, 16:40
Nelutza,de ce zici ca's periculoase?
e cam greu sa scoti semintele din tipul asta de ardei iute

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking