Ingrediente
- 500 g ardei iuti
- 250 g branza cu smantana
- 2 triunghiuri branza topita
- 2 felii de sunca
- 2 felii de salam
- sare
- piper
- 1 varf cutit oregano
- 1 l apa
- sare
- boabe de piper
- 200 ml otet
- 1 foaie de dafin
- oregano
- 3-4 catei usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- 2 linguri dulceata de corcoduse
- oregano
Mod de preparare
Intr-o oala punem apa cu otet si condimente dupa gust.
Curatam ardeii de cotoare si seminte. Din moment ce fierbe apa, adaugam ardeii si fierbem 3 min.
Scoatem ardeii in apa rece cu gheata, ii scoatem sa se scurga bine de apa.
Intr-un bol amestecam branza cu branza topita, salamul taiat cubulete, condimente dupa gust.
Ii umplem cu lingurita, ii asezam in tava, adaugam 2 catei de usturoi curatati, 3 catei intregi, dulceata de corcoduse, oregano si dam la cuptorul cca 15 min pance ce branza se topeste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti umpluti cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|