Ardei iuti umpluti cu branza la cuptor

Postat de sufletista in Mancaruri de legume
13 Ian 2020 | 2179 vizualizari
Ardei iuti umpluti cu branza la cuptor

Bunatati pentru Craciun”

Ingrediente

  • 500 g ardei iuti
  • 250 g branza cu smantana
  • 2 triunghiuri branza topita
  • 2 felii de sunca
  • 2 felii de salam
  • sare
  • piper
  • 1 varf cutit oregano
  • 1 l apa
  • sare
  • boabe de piper
  • 200 ml otet
  • 1 foaie de dafin
  • oregano
  • 3-4 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri dulceata de corcoduse
  • oregano

Mod de preparare

Intr-o oala punem apa cu otet si condimente dupa gust.

Curatam ardeii de cotoare si seminte. Din moment ce fierbe apa, adaugam ardeii si fierbem 3 min.

Scoatem ardeii in apa rece cu gheata, ii scoatem sa se scurga bine de apa.

Intr-un bol amestecam branza cu branza topita, salamul taiat cubulete, condimente dupa gust.

Ii umplem cu lingurita, ii asezam in tava, adaugam 2 catei de usturoi curatati, 3 catei intregi, dulceata de corcoduse, oregano si dam la cuptorul cca 15 min pance ce branza se topeste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti umpluti cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

Postat de katty

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

Taiem codita la vinete si le taiem in doua jumatati. Crestam fiecare jumatate, presaram cu sare si le lasam la scurs pentru 1/2 de ora. Coacem ardeii kapia pe plita si ii curatam de coaja....

Citeste continuarea

Gulyas de cartofi cu legume - Multicooker

Postat de timea

Gulyas de cartofi cu legume - Multicooker

Inainte de toate curatam si spalam bine legumele. Punem in vasul de la cooker (sau daca faceti pe aragaz intr-o cratita, wok) putin ulei si pornim functia fry timp de 15 min. Punem pe rand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.01.2020, 20:49
la 13.01.2020, 21:45
la 13.01.2020, 22:30
la 14.01.2020, 10:08
la 14.01.2020, 10:11

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking