Ardei umpluti cu amestec de ierburi italiene

Postat de Valclaudia in Retete Delikat
29 Iul 2018 | 1984 vizualizari
Ardei umpluti cu amestec de ierburi italiene

Gatesc cu noile condimente 100% naturale de la Delikat

Ingrediente

  • 12 ardei grasi medii
  • 500 gr. carne tocata (amestec porc+vita)
  • 1 ceapa mica
  • 3 linguri ulei
  • 150 gr. orez
  • dupa gust: condiment pentru prepararea carnii de poc de la Delikat
  • cimbrisor de la Deikat, dupa gust
  • 1 lingura boabe de mustar de la Delikat
  • 2 cutii rosii pasate
  • 1 foaie de dafin
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita cu varf zahar tos
  • Amestec de ierburi italiene de la Delikat

Mod de preparare

Spalam ardeii si le indepartam cu grija cotorul cu un cutitas ascutit.

Carnea tocata se pune intr-un castronel, adaugam orezul clatit in apa rece, oul, condimentul pentru preparate de porc, ceapa tocata foarte fin, boabele de mustar si 1 lingurita rasa de cimbrisor.

Omogenizam compozitia si umplem ardeii cu ea.

Asezam ardeii intr-o cratita larga, punem apa cat sa ii acopere, adaugam foaia de dafin si cateva boabe de piper, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mediu 30 minute.

Lasam ardeii acoperiti in apa in care i-am fiert pana preparam sosul de rosii.

Intr-o alta cratita punem rosiile pasate, adaugam 1 lingurita de zahar, asezonam cu sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana obtinem consistenta dorita pentru sos.

Scoatem ardeii cu o spumiera din apa in care au fiert si ii asezam cu grija in sosul de rosii.

La servire presaram dupa gust amestec de ierburi italiene.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu amestec de ierburi italiene" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ardei umpluti, in sos de rosii cu amestec de ierburi italiene

Postat de merisor67

Ardei umpluti, in sos de rosii cu amestec de ierburi italiene

Mai intai pregatim compozitia pentru umplut ardeii. Tocam ceapa si o calim in putin ulei pana devine translucida, apoi adaugam morcovul dat pe razatoare. Amestecam bine cele doua ingrediente,...

Citeste continuarea

Cartofi umpluti si rumeniti la cuptor

Postat de CameliaComan

Cartofi umpluti si rumeniti la cuptor

Spalam bine cartofii si ii punem la fiert cu tot cu coaja. Ii incercam cu o scobitoare de gratar. Intre timp spalam ceapa verde si o tocam marunt. Fierbem orezul, dam cascavalul pe razatoare si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.07.2018, 17:49
la 29.07.2018, 17:49
Ce mancare buna...!
la 29.07.2018, 17:53
Ai bagat italienii la umplut ?
la 29.07.2018, 18:22
Gustos!
la 29.07.2018, 18:26
Buni ardei! Am avut si eu zilele trecute ciorba de ardei umpluti!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking