Ardei umpluti cu carne de pui in sos de rosii
Postat de Pungasa_Rogue in Retete Delikat
26 Iun 2018 | 2634 vizualizari
Este sezonul ardeilor umpluti, asa ca de data aceasta i-am umplut cu carne de pui si am testat in acelasi timp si noile condimente de la Delikat cu ingrediente 100% naturale. Pentru aceasta reteta am folosit "Amestec de ierburi si boia", "Condimente pentru pui", "Rozmarin", "Oregano", "Maghiran", "Piper negru boabe" si "Boia de ardei dulce".
Toata lumea care a gustat din ardeii mei umpluti a laudat compozitia din carne si am fost tare mandra. Le-am dezvaluit intr-un final secretul meu: am folosit condimente pentru pui de la Delikat. Acestea contin sare, condimente in proportii variabile (boia de ardei dulce, usturoi, ardei iute cayenne, curcuma, coriandru, chimion, piper, anason, fenicul, ghimbir, radacina de leustean, ienibahar, seminte de schinduf, scortisoara, nucsoara, cuisoare) si ulei vegetal de floarea soarelui. Am folosit de asemenea si amestecul de ierburi si boia de la Delikat, care are in compozitie boia de ardei, faina de mustar, patrunjel, ceapa, usturoi, arpagic, oregano, piper negru si alb, zahar din trestie de zahar, sare de mare, ardei gras rosu si ulei de masline extravirgin. Am adaugat si putin rozmarin.
Pentru un sos gustos am folosit "Oregano", "Maghiran", "Piper negru boabe" si "Boia de ardei dulce" de la Delikat.
Recomand noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale pentru obtinerea unor preparate gustoase.