Ardei umpluti cu carne de vitel la Crock Pot Slow Cooker 3,5 L Red Orice am gatit la Slow Cooker a avut un mare succes!
Ingrediente
![]() Mod de preparareCeapa si morcovii se curata si se dau pe razatoare. Orezul se spala. Patrunjelul si mararul se spala si se taie marunt. Carnea de vitel se da prin masina de tocat. Intr-un bol se pun legumele, carnea de vitel, pasta de tomate, orezul, ierburile, sarea si piperul. Se amesteca pana obtinem o compozitie omogena. Se scoate cotorul ardeilor si se curata. Se umplu ardeii cu compozitia de carne. Se toarna in vas conserva de rosii si se aseaza ardeii in recipientul Crock Pot-ului. Se completeaza cu apa pana la nivelul ardeilor. Se seteaza Crock Pot Slow Cooker pe HiGH pentru 4 ore. Se servesc calzi, cu smantana si ardei iute. Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de vitel la Crock Pot Slow Cooker 3,5 L Red" nu uita sa-i faci un review.
|
Postat de merisor67
Mai intai pregatim ingredientele pentru umplutura, pe care le sotam rapid intr-o tigaie antiaderenta, pe aragaz. Deci, curatam toate legumele, le spalam si le tocam cubulete. Tocam cubulete...
Citeste continuareaPostat de MotanLaOale
Merele se curata de coaja si se rad. Untul la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste. Se adauga galbenusurile, nuca macinata si merele rase. Faina se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|