Ardei umpluti de post

Postat de Bucataras in Mancaruri de post
30 Apr 2009 | 6690 vizualizari
Ardei umpluti de post

Inca o reteta primita pe email, tocmai buna de preparat in acest post.

Ingrediente

  • 10 ardei
  • 200 grame ciuperci
  • 100 grame orez
  • o ceapa
  • 3 -5 linguri bulion
  • patrunjel, sare, piper, ulei

Mod de preparare

Ceapa se toaca si se caleste in ulei, apoi se adauga ciupercile taiate si orezul, care a fost spalat inainte. Cand ceapa devine aurie, se stinge cu o cana de apa, se adauga o lingura de vegeta si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie orezul. Se opreste focul si se amesteca verdeata tocata cu cele de mai sus. Apoi se umplu ardeii si  se aranjeaza intr-o cratita. Se toaca rosiile si se pun, impreuna cu sucul de rosii, peste ardeii umpluti. Se adauga si apa cat sa acopere ardeii. Se acopera cratita cu un capac si se da la cuptor 45 - 60 min.

Reteta propusa de Bucataras CrisSinzi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ardei umpluti cu orez, legume si soia (de post)

Postat de Pungasa_Rogue

Ardei umpluti cu orez, legume si soia (de post)

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Morcovul se curata de coaja, se spala si se da pe razatoarea cea mare. Legumele mexicane se spala cu apa calda ca sa se decongeleze si se...

Citeste continuarea

Sarmale si ardei umpluti de post la slow cooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu

Sarmale si ardei umpluti de post la slow cooker Crock-Pot

Am facut 10 sarmale si 3 ardei umpluti. Am ales 10 foi pentru impachetat sarmalele, le-am taiat potrivit, cat sa fac o sarma nici prea mare, nici prea mica. Foile de varza le-am trecut prin apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.07.2011, 00:10
o reteta cu adevarat simpla si sanatoasa,felicitari !
la 11.07.2011, 00:13
Foarte buna!
la 07.02.2013, 14:46

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking