Ardei umpluti, in sos de rosii cu leurda

Postat de merisor67 in Mancaruri cu carne
24 Apr 2015 | 4950 vizualizari

Ador leurda, asa ca o folosesc in orice mancare unde se poate asorta. Azi am adaugat-o si in amestecul de carne tocata cu care am umplut ardeii si in sosul de rosii in care i-am fiert. Da un gust usor picant mancarurilor, in functie de cantitatea folosita, bineinteles.

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 24.04.2015, 20:09
Foarte buni!!
la 24.04.2015, 20:12
wowwwwwwwww
la 24.04.2015, 20:30
Minune gastronomica
la 24.04.2015, 20:30
Ce bine arata!
la 24.04.2015, 22:46
Mama, ce bunatate! Nu-mi aduci si mie unul maine la picnic?
la 24.04.2015, 22:49
la 25.04.2015, 07:22
Bun!
la 27.04.2015, 10:24
Deliciosi!
la 27.04.2015, 19:40
aarata demential!
la 28.04.2015, 09:22
la 28.04.2015, 20:31
Ce poftă mi-ai făcut!!!!!!!! N-am mâncat ardei umpluți de un secol.
la 28.04.2015, 21:12
Nu-s asa buni ca vara ) Era o zicala celebra: ''Iarna nu-i ca vara"
la 29.04.2015, 21:39
la 02.05.2015, 11:15
ce pofta am
la 25.10.2016, 15:05
Tare gustosi!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking