Ardei umpluti, in sos de rosii cu leurda

Postat de merisor67 in Mancaruri cu carne
24 Apr 2015 | 4962 vizualizari

Ador leurda, asa ca o folosesc in orice mancare unde se poate asorta. Azi am adaugat-o si in amestecul de carne tocata cu care am umplut ardeii si in sosul de rosii in care i-am fiert. Da un gust usor picant mancarurilor, in functie de cantitatea folosita, bineinteles.

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 24.04.2015, 14:20
Bun trebuie sa fie Ma uitam siderata la ardeiul culcat si nu stiam ce iese din el ))
la 24.04.2015, 14:21
Mihaela, oare ce oi fi crezut ca este, nu vreau sa-mi inchipui )) )
la 24.04.2015, 14:34
la 24.04.2015, 14:36
Eu nu gasesc leurda
la 24.04.2015, 14:47
Pai cred ca a trecut sezonul ei
la 24.04.2015, 14:50
arata super
la 24.04.2015, 14:57
la 24.04.2015, 15:03
buni ardeii!
la 24.04.2015, 15:08
Ce bunatati faci!
la 24.04.2015, 15:34
vin la masa,mai pune un tacamhai sa fie 3 tacamuri,venim toti
la 24.04.2015, 15:39
V-as chema la masa, dar n-am decat nuci )))
la 24.04.2015, 15:45
Meri )) ai noroc ca eu nu mananc ardei, deci ma poti chema la masa
la 24.04.2015, 15:51
buni buni
la 24.04.2015, 16:18
sunt bune si alea)
la 24.04.2015, 18:43
I-ai umplut cu mana?

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking