Ingrediente
- 1 kg aripi de curcan
- praz verde
Pt sos :
- 2 cepe rosii
- 4 linguri ulei masline
- 1 lingura mustar
- 1 lingurita miere de albine
- 1 lingurita amidon de porumb
- 1/2 lingurita ghimbir pudra
- 1/2 lingurita pasta iute de ardei rosiii
- 1/2 lingurita rozmarin uscat pudra
- 100 ml vin alb
- sare
Mod de preparare
- Toate ingredientele pentru sos se blenduiesc cu ajutorul blenderului vertical de mana .
- Aripile de curcan se curata , se spala si se pun intr-o tava .
- Deasupra se aripilor se toarna sosul . Tava se impacheteaza in folie de aluminiu .
- Tava se da la cuptor timp de o ora la 230 grade .
- Dupa aceasta se indeparteaza folia si se mai lasa maximum 10 minute sa se rumeneasca aripile .
- Seviti aripile aromate decorate cu rondele de ceapa rosie ,praz verde sau verdeata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan aromate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|