Aripi de curcan aromate

Postat de mihaelar63 in Curcan
31 Ian 2015 | 4499 vizualizari
Aripi de curcan aromate

Preparate la cuptor aripile de curcan sunt foarte gustoase .Eu am avut de la curcanii crescuti la tara de catre soacra mea .

Ingrediente

  • 1 kg aripi de curcan
  • praz verde

Pt sos :

  • 2 cepe rosii
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita miere de albine
  • 1 lingurita amidon de porumb
  • 1/2 lingurita ghimbir pudra
  • 1/2 lingurita pasta iute de ardei rosiii
  • 1/2 lingurita rozmarin uscat pudra
  • 100 ml vin alb
  • sare

Mod de preparare

  1. Toate ingredientele pentru sos se blenduiesc cu ajutorul blenderului vertical de mana .
  2. Aripile de curcan se curata , se spala si se pun intr-o tava .
  3. Deasupra se aripilor se toarna sosul . Tava se impacheteaza in folie de aluminiu .
  4. Tava se da la cuptor timp de o ora la  230 grade .
  5. Dupa aceasta se indeparteaza folia si se mai lasa maximum 10 minute sa se rumeneasca aripile .
  6. Seviti aripile aromate decorate cu  rondele de ceapa rosie ,praz verde sau verdeata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan aromate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aripi de curcan cu portocale, la cuptor

Postat de mirela0911

Aripi de curcan cu portocale, la cuptor

Se spala bine aripile de curcan si se taie in doua (ele fiind mari, ajunge o jumatate de aripa la o persoana). Intr-un bol se pune uleiul si condimentele. Se amesteca toate la un loc apoi se ung...

Citeste continuarea

Curcan la cuptor

Postat de Mihaela11_jo

Curcan la cuptor

Friptura de curcan Curcanul daca este congelat, trebuie dezghetat lent in frigider si nu la temperatura camerei; exteriorul se dezgheata mai rapid decat interiorul si exista pericolul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.01.2015, 14:46
la 31.01.2015, 14:52
Sa traiasca mama soacra ca ne creste curcani . Nu am vrut sa iasa inimioare verzi dar asa s-a nimerit ))
la 31.01.2015, 16:57
Ce bunătate
la 31.01.2015, 18:18
Ne zici ceva de inimă verde
la 31.01.2015, 20:14

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking