Aripi de gascan la cuptor

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
26 Apr 2021 | 3023 vizualizari
Aripi de gascan la cuptor

  Am avut aripi de la doi gascani . Intai le-am fiert  cu condimente . Dupa fierbere doua bucati s-au consumat ca atare . Restul le-am pus la cuptor de s-au rumenit . Cu o salata alaturi m-am scos de de o cina delicioasa .

Ingrediente

  • aripi de gascan-de casa
  • 1 foaia dafin
  • 1 lingurita boabe piper negru
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 1 morcov
  • sare
  • 2 linguri grasime rata -de casa
  • 2 linguri pasta ardei cu telina-productie proprie
  • 2 linguri pasta rosiii
  • 4 catei usturoi
  • boia dulce de ardei
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde

Mod de preparare

  1.  Aripile de gascan se curata bine, se spala si se pun la fiert.
  2. In oala am introdus morcovul , foaia de dafin , sare , maghiran si piper boabe .
  3. Pentru fierbere am folosit oala cu fierbere sub presiune .
  4. Dupa o ora am scos aripile din zeama .
  5. Zeama nu se arunca . Eu am folosit ca baza  la prepararea unei ciorbe.
  6. Untura de rata se amesteca cu pasta de rosii , pasta de ardei , piper , usturoi  pisat si putina boia .
  7. Cu acest mix se ung aripile fierte de gascan . Alaturi se pune morcovul taiat rondele .
  8. Aripile condimentate se pun intr-o tava si se dau la cuptor ca sa se rumeneasca .
  9. Eu am folosit functia full grill . In 10 minute aripile mele s-au rumenit frumos .
  10. Supravegheati coacerea cand folositi aceasta functie de full grill ,temperatura in cuptor creste la 280 grade si  preparatele ,repede pot trece de la rumen la prea bronzat .
  11. Presarati la sfarsit peste carne , patrunjel verde tocat .
  12. Alaturi de aripile rumene de gascan am preparat o salata de varza proaspata .
  13.  Pofta buna !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de gascan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Sarmalute cu varza dulce si bulion

Postat de Corina33

Sarmalute cu varza dulce si bulion

Mai intai pregatim varza : se pun la fiert intr-o cratita incapatoare 5-6 litri de apa impreuna cu otetul si o lingura de sare. Se scot cotoarele de la verze si se pun la oparit cand fierbe apa....

Citeste continuarea

Reteta de pulpa de porc in sos picant

Postat de Caty

Reteta de pulpa de porc in sos picant

Iata cum se prepara Reteta de pulpa de porc in sos picant Mai intai am spalat si am uscat carnea cu prosoape de hartie. Am taiat-o cuburi mici si am calit-o in uleiul fierbinte, pana s-a...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.04.2021, 20:51
la 26.04.2021, 20:55
Bune!
la 26.04.2021, 23:43
la 27.04.2021, 00:03
Arată tentant...
la 27.04.2021, 09:07
Ce apetisante sunt!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking