Ardei umpluti
Postat de Irina
Pentru inceput am tocat marunt ceapa si am pus-o la inabusit, dupa care am adaugat carnea tocata. Orezul spalat, verdeata tocata si condimentele: sare, piper, chili, boia dulce, tarhon...
Citeste continuareaBy Gaby_d >:D< >:D< >:D< O reteta minunata...ma bucur sa o fi incercat si sigur o voi mai incerca !!!
Ingrediente
Mod de preparareMai intai preparam piftelutele. Intr-un bol punem carnea tocata ,patrunjelul tocat fin,cartofii dati prin razatoare,oul,Miezul de paine inmuiat in lapte si scurs bine.Se omogenizeaza bine.Se da compozitia la rece pentru 10-15 minute si apoi facem piftelute pe care le dam prin faina si le prajim in ulei incins. Ungem cu unt un vas pentru cuptor si asezam piftelutele,punem bucati de branza si turnam deasupra sosul Bechamel. Dam vasul la cuptor la 180 grade pentru 20 minute..Se scoate vasul si punem patrunjelul si mai lasam in cuptor inca 10 minute. Se serveste fierbinte .
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de Irina
Pentru inceput am tocat marunt ceapa si am pus-o la inabusit, dupa care am adaugat carnea tocata. Orezul spalat, verdeata tocata si condimentele: sare, piper, chili, boia dulce, tarhon...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Mai intai tocam varza, apoi ceapa o maruntim, atat pe cea veche cat si pe cea noua. Carnea o taiem bucatele mai mici, sa nu ne chinuim cand mestecam. Intr-o tava punem uleiul, apoi carnea,...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|