Aripi de pui cu sos de ciuperci si ficat la cuptor

Postat de gurita_ta2005 in Pui
20 Feb 2012 | 6194 vizualizari
Aripi de pui cu sos de ciuperci si ficat la cuptor

Ingrediente

  • 6 aripi de pui
  • 1 conserva ciuperci
  • 6 bucati ficat de pui
  • 1/2 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de bulion
  • 1 cana vin rosu
  • condimente
  • ulei masline
  • foi de dafin

Mod de preparare

Aripile de pui le condimentam cu usturoi, cu boia dulce si condiment de pui si le stropim cu ulei de masline si le lasam la rece 30 min. Ficatul se taie cubulete mici, iar ciupercile se pun la calit cu ulei de masline, dupa care adaugam ceapa rondele si ficatul maruntit, punem si usturoiul si morcovul taiate rondele si 1 cana de vin rosu si le lasam 10 min. Aripile de pui le asezam in tava si punem si compozitia cu ciuperci si sosul format. Se acopera cu apa, punem o folie de aluminiu si o punem la cuptor timp de 20 min. Punem intr-un castron pasta de bulion si o subtiem cu apa, se toarna totul in tava si se lasa fara folie inca 10 minute sa mai scada sosul. Se serveste cu muraturi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui cu sos de ciuperci si ficat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute de pui cu sos de rosii si busuioc

Postat de RuxyRux

Chiftelute de pui cu sos de rosii si busuioc

Carnea se spala, se taie si se toaca prin masina, impreuna cu ceapa si usturoiul. Se adauga, oul, apa, uleiul, laptele, pesmetul, sare si piper dupa gust. Se formeaza chiftelutele. Se unge...

Citeste continuarea

Papricas cu pui de tara si galuste

Postat de rocsi_1612

Papricas cu pui de tara si galuste

Parlim bucatile de carne pe flacara aragazului, le spalam bine si pulpele le taiem in doua, adica separam copanelele de partea superioara. Eu am fiert carnea 30 de minute in oala sub presiune,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.02.2012, 11:25
te astept la masa rocsi
la 20.02.2012, 11:27
si eu vreau
la 20.02.2012, 12:07
bun,bun
la 20.02.2012, 12:58
buuuun
la 20.02.2012, 13:23
bun

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking