Aripi de pui cu sos de ciuperci si ficat la cuptor

Postat de gurita_ta2005 in Pui
20 Feb 2012 | 6194 vizualizari
Aripi de pui cu sos de ciuperci si ficat la cuptor

Ingrediente

  • 6 aripi de pui
  • 1 conserva ciuperci
  • 6 bucati ficat de pui
  • 1/2 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de bulion
  • 1 cana vin rosu
  • condimente
  • ulei masline
  • foi de dafin

Mod de preparare

Aripile de pui le condimentam cu usturoi, cu boia dulce si condiment de pui si le stropim cu ulei de masline si le lasam la rece 30 min. Ficatul se taie cubulete mici, iar ciupercile se pun la calit cu ulei de masline, dupa care adaugam ceapa rondele si ficatul maruntit, punem si usturoiul si morcovul taiate rondele si 1 cana de vin rosu si le lasam 10 min. Aripile de pui le asezam in tava si punem si compozitia cu ciuperci si sosul format. Se acopera cu apa, punem o folie de aluminiu si o punem la cuptor timp de 20 min. Punem intr-un castron pasta de bulion si o subtiem cu apa, se toarna totul in tava si se lasa fara folie inca 10 minute sa mai scada sosul. Se serveste cu muraturi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui cu sos de ciuperci si ficat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui in lapte cu scortisoara

Postat de simona72

Pui in lapte cu scortisoara

Pentru aceasta reteta se foloseste puiul intreg. Eu am avut un pui destul de marisor si cu siguranta ne-ar fi ramas si pentru a doua zi. Pentru ca am vrut sa reduc si timpul de preparare si sa fac...

Citeste continuarea

Pulpe de pui pane

Postat de deyutzky

Pulpe de pui pane

Pulpele le spalam si le punem la fiert in apa cu putina sare. Le lasam sa fiarba 15-20 minute, astfel incat sa nu se despinde pielea de pe os.  Dupa ce le-am fiert le potrivim de sare si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.02.2012, 11:25
te astept la masa rocsi
la 20.02.2012, 11:27
si eu vreau
la 20.02.2012, 12:07
bun,bun
la 20.02.2012, 12:58
buuuun
la 20.02.2012, 13:23
bun

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking