Ingrediente
- 6 aripioare de la pui de tara
- 500 gr. spanac crud
- 1 ceapa mai mare
- 6 catei usturoi
- 200 ml suc de rosii
- 2 linguri de ulei
- 1 lingurita rasa sare
- un praf piper
Mod de preparare
Spalam mai intai aripioarele si le fierbem pana luam spuma. Le mutam in slow cooker (daca nu avem, se fierb inainte deoarece carnea de pasare de tara este mai tare) si setam functia high pentru 2,5 ore.
Cand avem aripioarele fierte, curatam si tocam ceapa si o punem impreuna cu aripioarele intr-o tigaie in care am incins uleiul. Dupa ce s-au prajit putin, adaugam putin cate putin din zeama in care au fiert aripioarele. Cand s-a inmuiat ceapa, adaugam sarea si piperul, spanacul crud si-l lasam sa fiarba (daca este nevoie, mai adaugam din supa de la aripioare). Cand s-a inmuiat spanacul, punem sucul de rosii si usturoiul tocat si mai fierbem cam 3-4 min.
Se serveste cald. Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|