Aripioare de pui si brocolli in pesmet la cuptor

Postat de aziz in Pui
21 Feb 2011 | 6100 vizualizari
Aripioare de pui si brocolli in pesmet la cuptor

suna pretentios? mmm dar e asa de simplu si buuuun....

Ingrediente

  • aripioare de pui (cite doriti)
  • brocolli
  • morcov 2 am pus eu
  • usturoi
  • pesmet
  • o lingura unt
  • sare piper
  • supa instant
  • o jum de ceapa
  • cascaval ras cit mai marunt sau parmezan cam 150 gr

Mod de preparare

aripioarele se condimenteaza dupa gust si se pun in punga impreuna cu ceapa si usturoiul ,dupa care dam la cuptor cit sa  fiarba.brocolli si morcovul se fierb la baie de aburi apoi se sareaza .eu nu am avut pesmet asa ca l-am facut singura din piine neagra pe care am am rumenit-o la cuptor ,apoi am dat-o pe razatoare am amestecat cu un cub de unt si 2 catei de usturoi pisati si am mai dat la cuptor pt 2-3 minute.scoatem pesmetul de la cuptor si-l lasam sa se raceasca apoi amestecam cu brinza si imbracam buchetelele de brocolli , morcovul  si dam la cuptor inca 10 minute cit sa se rumeneasca si asta depinde de fiecare cit de crontz doreste.la fel procedam si cu aripioarele imbracam cu pesmet si dam la cuptor sa se rumeneasca.se serveste cu salata de rosii chery amestecate cu ulei de masline ,lamaie ,patrunjel si putin usturoi.iar ca garnitura poate fi piure sau orez alb.pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui si brocolli in pesmet la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (34)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui in unt la ceaun

Postat de Constelatialeu

Pui in unt la ceaun

Mai intai puii se curata, se spala , se tavalesc prin sare si usturoi pisat si se lasa cca 24 ore. Pentru ca noi am fost plecati in vacanta, au stat la congelator asa condimentati, pana le-a venit...

Citeste continuarea

Tajine de pui cu prune si caise uscate

Postat de cristeena20

Tajine de pui cu prune si caise uscate

Pregatim carnea Eu am folosit jumate pui de casa pe care l-am portionat in bucati mai mici-dar puteti folosi pulpe de pui. Se spala si se usuca-apoi il condimentam cu sare, piper, si putin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.02.2011, 18:02
Ce bineee arataaaa am ras tot brocolli de pe farfurie...nah ca nu mai ai
la 21.02.2011, 18:04
bai eu sint preventiva mai am in cuptor
la 21.02.2011, 18:05
kukibella merci de vizita
la 21.02.2011, 18:09
la 21.02.2011, 18:10
Mona

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking