Avocado cu salata de cruditati si creveti

Postat de mamaieelena in Fructe de mare
28 Mar 2012 | 4937 vizualizari
Avocado cu salata de cruditati si creveti

Astazi va servesc cu ceva special,de ce spun asa?deoarece e prima oara cand fac acest delicios aperitiv.

Ingrediente

  • 4 jumatati de avocado
  • 100 g telina
  • 100 g morcov
  • 100g maioneza gata pregatita
  • 1 lamaie
  • 100 g ton (din conserva in apa)
  • 1 lingurita cu cepa taiata marunt
  • sare
  • piper
  • decor;
  • 2 frunze de salata
  • 4 rosii mici (tip cherii pentru trandafiri de deasupra)
  • frunze de patrunjel
  • 180g creveti

Mod de preparare

Se incepem prin a pregati salata de cruditati astfel: morcovul si telina se curata si se spala dupa care se vor taia julienne. Se pun intr-un castron si se amesteca cu maioneza si pestele ton apoi ceapa care a fost taiata foarte marunt si stoarsa de zeama se potriveste de sare si piper. Se pastreaza la frigider pana se pregateste avocado.

Se aleg avocado sa fie putin moale atunci cand apesi pe el. Se curata de coaja si se taie pe lungimea lor obtinand astfel 4 bucati care se vor umple cu salata de cruditati in adancitura unde a fost samburele care a fost aruncat. Pe toata suprafata salatei se vor pune crevetii si in mijlocul lor trandafirul obtinut prin taierea de jur-imprejur a cojii rosiilor.

Intr-o farfurie aperitiv se pune salata taiata fideluta si pe mijloc se pune avocado se mai pune si patrunjel la decor.

Pofta buna,

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Avocado cu salata de cruditati si creveti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Legume la tigaie cu creveti si carnat afumat

Postat de Satisfyyourcravings

Legume la tigaie cu creveti si carnat afumat

Crevetii se decongeleaza, daca este nevoie. Carnatul se taie felii, legumele se taie cuburi/felii si se indeparteaza boabele de porumb de pe stiuleti.  Se amesteca crevetii cu 1/2 lingura...

Citeste continuarea

Fructe de mare cu brocolli si taitei de orez

Postat de mihaelar63

Fructe de mare cu brocolli si taitei de orez

Broccolli se pune la fiert in apa clocotinda cu sare. Nu se pune capac. Se fierbe cateva minute cat se patrunde usor [ daca este congelat a fost preparat partial ] . Se scurge...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2012, 19:55
bun
la 28.03.2012, 20:57
bun,bun,bun
la 28.03.2012, 21:02
gustos
la 28.03.2012, 21:07
Aspectuos si delicios !
la 28.03.2012, 21:32

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking