Babgulyas cu carne de vitel

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
10 Ian 2016 | 5131 vizualizari

Babgulyasul este una dintre cele mai  apreciate ciorbe  unguresti . Se prepara cu fasole boabe si de regula cu carne de vita matura .Este foarte picanta si  servita mai groasa , aproape  ca o  tocana . Pentru consistenta ,se aduga , galuste de faina sau cartofi [ care se fierb pana se omogenizeaza in zeama ],ori nap .  Gustul special este dat de mirodeniile / condimentele, folosite : maghiran , cimbru , chimen . Am  preparat reteta dupa o temeinica documentare culinara de pe siteurile unguresti .   Eu am folosit un os  de vitel cu multa carne de la spata . Reteta originala prevede carnea sa fie taiata cuburi si sa se prajeasca initial cu legumele .  

Inapoi la reteta

Comentarii (33)

la 11.01.2016, 09:23
M-ai dat pe spate cu ciorbele tale delicioase !
la 11.01.2016, 10:21
Foarte buna! Asta e mortales!!
la 11.01.2016, 19:25
Bunătate de bunătate!
la 11.01.2016, 20:16
Este dementiala!
la 11.01.2016, 21:05
Rocsi te baga-n boala
la 11.01.2016, 23:20
Mirela stie
la 11.01.2016, 23:21
Bya nu ar trebui sa fie asta cauza cica sony asta are ceva ce regleaza balansul
la 11.01.2016, 23:22
Gicuta multumesc
la 11.01.2016, 23:22
Camelya
la 11.01.2016, 23:23
Multumesc Raluca !!!!
la 11.01.2016, 23:23
Si Motan stie
la 11.01.2016, 23:24
Daca foloseste cineva ,, mortales '' Nu trebuie sa se mai semneze ))
la 11.01.2016, 23:25
Dantes
la 11.01.2016, 23:25
Licurici cred ca ai avut ocazia sa servesti
la 11.01.2016, 23:26
Katty

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking