Bagheta umpluta

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
9 Noi 2016 | 6485 vizualizari
Bagheta umpluta

Usor de facut, de efect si foarte buna.

Ingrediente

  • 1 bagheta frantuzeasca
  • 200g sunca de Praga
  • 100g bacon
  • 150g cascaval feliat
  • 100g cascaval ras
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100g unt
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Bagheta se taie in 4-5 bucati si se scoate miezul cu un cutit sibtire si lung.

De preferat ca marimea bucatilor taiate sa fie cat latimea feliilor de cascaval.

Se taie sunca in batoane de lungimea bucatilor de bagheta si sectiune de 1x2 cm.

Se infasoara fiecare bucata de sunca intr-o felie de bacon si una de cascaval.

Se introduce cu grija ruloul in bucata de bagheta fara miez.

Se face bagheta la loc, bucata langa bucata, si se mai taie transversal la 3-4 cm sa rezulte bucati potrivite.

Se pun intr-o tava pe folie metalica.

Se topeste untul si se amesteca cu ceapa verde tocata, cascavalul ras, patrunjelul tocat, piper si se pune peste bagheta in tava.

Se inveleste in folie si se introduce in cuptor 25-30 minute.

Ultimile 10 minute se da folia la o parte sa se rumeneasc putin.

Se desfac bucatile si se servesc.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella

Postat de AlexTeacher

Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella

Taie salota si ciupercile cubulete mici si apoi soteaza-le in uleiul de masline;  Adauga apoi si spanacul si potriveste de sare si piper;  Odata gatit, lasa totul la scurs intr-o...

Citeste continuarea

Mic dejun- bagheta umpluta

Postat de Constelatialeu

Mic dejun- bagheta umpluta

Mai intai am taiat cubulete carnatul, salamul, branza maturata si gogosarul. Am scobit bagheta in mijlocpe toata lungimea ei, intr-un castron am spart ouale, am adaugat laptele, piper macinat,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.11.2016, 14:19
Delicios!
la 09.11.2016, 14:38
la 09.11.2016, 14:46
la 09.11.2016, 16:04
Super pt micul dejun!
la 09.11.2016, 16:07

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking