Ingrediente
- 500 g faina
- 1 cub drojdie 25 g
- 240 ml apa
- 40 ml ulei
- 1 lingurita sare
- 1 lingura zahar
Umplutura:
- pasta de tomate
- oregano
- bacon200g
- emmentaler 200 g
- ceapa varde 1-2 fire
- ardei rosu si verde
Mod de preparare
Se pregateste aluatul:
Se pun toate ingredientele in masina de paine, se lasa la programul de framantat dospit.Cand aluatul a dospit se scoate, se imparte in mai multe bucatele (depinde cate doriti sa va iasa,mai mari mai mici) se ia cate o bucata din aluat si se intinde cu sucitorul in forma patrata sau dreptunghiulara..........se unge cu putina pasta de tomate oregano,bacon taiat cubulete,cascaval,ardei taiat cubulete si ceapa.Se ruleaza cu grija si strans aluatul ,se pune intr-o tava cu hartie de copt si se lasa putin sa mai creasca 10 minute ,dupa care se ung cu putina pasta de tomate iar deasupra se poate presara cascaval................ce doriti
Se da tava la cuptor pentru 20 -25 minute.
Super bune atat calde cat si reci,iar pentru pachet la cei mici este perfect,si nu numai, si pentru serviciu
Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|