Vinete evantai

Postat de Bunica in Mancaruri cu carne
29 Iul 2014 | 5754 vizualizari
Vinete evantai

De cand am vazut reteta am zis ca o incerc;)este un preparat foarte satios!

Ingrediente

  • 2 vinete potrivite
  • 2 rosii
  • 12 bucati bacon
  • 150 g. cascaval Delaco
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare

Rosiile se spala si se taie circular.

Vinetele spalate,sterse taiate pe lungime la distanta de 1 cm.

Cascavalul taiat felii.

Usturoiul taiat marunt sau pisat.

Luam  vanata si condimentam cu sare,piper ,busuioc tocat  intre feliile taiate.

Ungem fiecare felie cu usturoi,apoi punem o felie de bacon,rosie si cascaval.

Procedam la fel si cu cealalta vanata.

Luam un vas termorezistent ,punem vinetele.

Stropim vinetele cu ulei de masline si dam la cuptorul incins la 170 grade pentru 40 min.

La servim calde.

Eu le-am servit cu tzatzichi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete evantai" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Vinete albe evantai cu sos Bechamel

Postat de simona72

Vinete albe evantai cu sos Bechamel

Vinetele spalate si sterse de apa, se curata in jurul cotorului, dar nu se taie, codita se lasa pt aspect. Ale mele una a fost fara codita si a aratat bine si asa. Se taie vanata pe lungime in...

Citeste continuarea

Evantai de vinete cu dovlecel, bacon si rosii

Postat de merisor67

Evantai de vinete cu dovlecel, bacon si rosii

Am spalat vanata bine si am feliat-o pe lung, in 8 felii, fara a-i indeparta coaja. Am uns feliile cu ulei de masline pe o parte si pe alta si le-am pudrat cu sare, busuioc si piper,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.07.2014, 23:40
bune bune
la 29.07.2014, 23:41
Sigur sunt bune!
la 29.07.2014, 23:46
Retete noi grecesti ?
la 29.07.2014, 23:49
Sunt de pe site,Mihaela)))
la 30.07.2014, 05:20

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking