Baghete cu cascaval

Postat de auragiuverdea1990 in Piine
19 Oct 2017 | 2646 vizualizari
Baghete cu cascaval

Inventam ca sa mancam :D 

Ingrediente

  • 750 g faina
  • 10 g drojdie uscata
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingurita de sare
  • 150 ml lapte
  • 180 ml apa calduta
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • cascaval ras
  • 1 ou pentru uns

Mod de preparare

     Pentru inceput am pus intr-un vas drojdia uscata cu o lingura de zahar, o lingura de faina si putina apa calduta, si am lasat putin la crescut. Intre timp, am pregatit un vas in care am adaugat 500 g faina ( restul de faina am oprit-o pentru framantat), cele doua oua, sarea, laptele si apa caldute si untul. Le-am amestecat pe toate, apoi am adaugat si drojdia. Am adaugat din faina ramasa putin cate putin, pana am incorporat-o pe toata si am framantat aluatul pana nu s-a mai lipit de maini. L-am pus inapoi in bol si l-am lasat la crescut pana si-a dublat volumul. Cand aluatul este crescut, l-am rasturnat din nou pe masa de lucru si l-am taiat in 12 bucati pe care le-am facut in forma de bila. Am luat fiecare biluta, am intins-o, am presarat cascaval si apoi am rulat-o. Le-am mai lasat sa creasca in tava 20 de min, apoi am uns cu ou batut si am presarat pe deasupra cascaval. Se da la cuptor pentru 25-30 de minute la foc mic.  

     Sa aveti spor la facut!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Baghete umplute cu salam, ciuperci, ardei si porumb

Postat de Pungasa_Rogue

Baghete umplute cu salam, ciuperci, ardei si porumb

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Jumatatile de bagheta se taie de-a lungul si se scobesc pentru a elimina miezul. Salamul se taie bucati mici si se prajeste in untura, apoi se...

Citeste continuarea

Baghete umplute

Postat de merisor67

Baghete umplute

Tăiem bagheta de pâine pe jumătate, fiind foarte lungă, apoi jumătățile le tăiem tot pe jumătate, dar transversal și inlăturăm miezul din ele.  Miezul îl...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.10.2017, 10:25
la 19.10.2017, 10:34
Ooo, ce bune sunt!
la 19.10.2017, 11:03
Foarte bune, delicioase!
la 19.10.2017, 13:22
Bunuțe, vreau și eu!
la 19.10.2017, 13:39
Foarte bune....caldeeee....

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking