Baghete cu iaurt si cascaval

Postat de lucy2002 in Piine
2 Sep 2019 | 2930 vizualizari
Baghete cu iaurt si cascaval

   

Ingrediente

  • 800 gr faina alba 650
  • 150 gr iaurt
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 1 ou
  • 1 lingurita de zahar
  • 2 lingurite de sare
  • 400 ml apa calduta
  • 50 ml ulei
  • 200 gr cascaval

Mod de preparare

Intr-un bol cernem faina. Facem o gaura in mijlocul fainii si adaugam drojdia si zaharul. Dupa ce se activeaza drojdia, incepem a adauga iaurtul amestecat cu oul batut si framantam. Treptat adaugam apa calduta, sarea si framantam bine. Adaugam pe rand uleiul si framantam... Lasam aluatul sa creasca pana isi dubleaza volumul. Impartim aluatul in 4 bucati sau in cate doriti voi. Se intinde cu sucitorul o foaie si se rade cascaval din abundenta, rulam foaia si o punem in tava de copt, crestam bagheta, o dam cu pensula cu apa si o presaram cu cascaval ras, procedam asa si cu celelalte bucati de aluat si le lasam sa creasca. Introducem tava la cuptorul preincalzit la o temperatura de 200 grade pana se rumenesc frumos.   Le servim dupa ce sa mai racoresc daca aveti rabdare...noi nu am avut :D

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu iaurt si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paine cu lapte

Postat de Ina

Paine cu lapte

Dizolvam drojdia in 50 ml apa calda ( sau lapte cald ) in care amestecam o lingurita de zahar si doua linguri cu faina alba ( din cele 600 g ). Omogenizam pentru eliminarea cocoloaselor si lasam...

Citeste continuarea

Paine impletita cu dovlecei si parmezan

Postat de Oana

Paine impletita cu dovlecei si parmezan

Apalati dovlecelul si taiati capetele, apoi dati-l pe razatoarea cu ochiuri mici, cu tot cu coaja. Puneti in vasul robotului dovlecelul ras, cu tot cu apa lasata, parmezanul ras, sarea, laptele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.09.2019, 07:35
la 03.09.2019, 10:40
la 03.09.2019, 12:59
Diana
la 03.09.2019, 13:00
Motanel
la 03.09.2019, 19:42
Delicioase!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking