Baghete cu iaurt si cascaval

Postat de lucy2002 in Piine
2 Sep 2019 | 2910 vizualizari
Baghete cu iaurt si cascaval

   

Ingrediente

  • 800 gr faina alba 650
  • 150 gr iaurt
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 1 ou
  • 1 lingurita de zahar
  • 2 lingurite de sare
  • 400 ml apa calduta
  • 50 ml ulei
  • 200 gr cascaval

Mod de preparare

Intr-un bol cernem faina. Facem o gaura in mijlocul fainii si adaugam drojdia si zaharul. Dupa ce se activeaza drojdia, incepem a adauga iaurtul amestecat cu oul batut si framantam. Treptat adaugam apa calduta, sarea si framantam bine. Adaugam pe rand uleiul si framantam... Lasam aluatul sa creasca pana isi dubleaza volumul. Impartim aluatul in 4 bucati sau in cate doriti voi. Se intinde cu sucitorul o foaie si se rade cascaval din abundenta, rulam foaia si o punem in tava de copt, crestam bagheta, o dam cu pensula cu apa si o presaram cu cascaval ras, procedam asa si cu celelalte bucati de aluat si le lasam sa creasca. Introducem tava la cuptorul preincalzit la o temperatura de 200 grade pana se rumenesc frumos.   Le servim dupa ce sa mai racoresc daca aveti rabdare...noi nu am avut :D

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu iaurt si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Paine sarbeasca

Postat de farfuriavesela

Paine sarbeasca

Amestecam drojdia cu o lingurita de zahar pana devine lichida In laptele caldut adaugam drojdia lichida si lasam 10 minute, sa se desfaca bine drojdia Adaugam faina si sarea Obtinem un aluat...

Citeste continuarea

Painici Laugenbrot

Postat de lucy2002

Painici Laugenbrot

Intr-un vas cernem faina si adaugam drojdia uscata, zaharul, sarea si apa calduta. Framantam bine pana aluatul se dezlipeste de pe mana. Adaugam untul si iar framntam. Lasam aluatul sa...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 03.09.2019, 07:35
la 03.09.2019, 10:40
la 03.09.2019, 12:59
Diana
la 03.09.2019, 13:00
Motanel
la 03.09.2019, 19:42
Delicioase!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking