Paine umpluta cu oua fierte si rosii deshidratate in ulei

Postat de simona72 in Piine
24 Apr 2015 | 3511 vizualizari
Paine umpluta cu oua fierte si rosii deshidratate in ulei

Cu o parte din ouale ramase de la Sarbatorile Pascale am facut si acesata painica care a mers de minune la micul dejun, dar si pentru pachetel...

Ingrediente

  • Aluat:
  • 2 galbenusuri de ou fierte, zdrobite cu furculita
  • 150 ml lapte batut
  • 150 ml apa calduta
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura seminte de chimen
  • 3-4 linguri ulei aromatizat din borcanul cu rosii deshidratate
  • 520 g faina
  • 1 cub mic de drojdie proaspata, zdrobita
  • Umplutura:
  • 5-6 oua fierte
  • 6-7 rosii deshidratate
  • 6 bastonase de cascaval
  • pentru uns
  • 1 galbenus
  • chimen sare grunjoasa de mare

Mod de preparare

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in cuva masinii in ordinea scrisa mai sus. Dupa framantare am lasat aluatul la dospit 15 minute. 

Am intins aluatul cu sucitorul intr-o foaie dreptunghiulara. Am curatat ouale fierte si le-am taiat in jumatati. Rosiile de la borcan le-am taiat in sferturi. Pe una din laturile aluatului am pus cateva jumatati de ou, paralel am pus rosii taiate, am facut sul aluatul, cu ouale si rosiile in mijloc, am mai pus un alt rand de jumatati de ou, bastonase de cascaval, am rulat aluatul pana la capat.

Am pus totul intr-o tava de chec unsa cu putin ulei. Am uns painea cu galbenus de ou, am presarat chimen si sare grunjoasa de mare. Am lasat painea sa creasca 15 mionute si am copt-o la cuptorul incins la 180 grade pentru 25-30 minute.

Lasam sa se raceasca, portionam si servim. Sa va fie de folos!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta cu oua fierte si rosii deshidratate in ulei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Painici umplute cu chiftele din carne de porc

Postat de Pungasa_Rogue

Painici umplute cu chiftele din carne de porc

Drojdia se freaca cu zaharul pana cand devine lichida. Se adauga laptele cald si putina faina si se lasa sa dospeasca. Dupa aceea, se adauga sarea si restul de faina si se framanta totul. La...

Citeste continuarea

Paine cu lapte

Postat de Ina

Paine cu lapte

Dizolvam drojdia in 50 ml apa calda ( sau lapte cald ) in care amestecam o lingurita de zahar si doua linguri cu faina alba ( din cele 600 g ). Omogenizam pentru eliminarea cocoloaselor si lasam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.04.2015, 20:58
buna buna
la 24.04.2015, 21:03
i-a casunat pe biata paine...:bd
la 24.04.2015, 21:13
bunaa
la 24.04.2015, 21:48
la 24.04.2015, 22:17
Ce interesant

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking