Balmos

Postat de mirela0911 in Aperitive / Garnituri
4 Aug 2020 | 9581 vizualizari

Am fost plecata in weekend la munte si am luat de la o stana de acolo, din varful muntelui, jantuiala pentru balmos. Am lasat-o 2 zile afara (adica nu am tinut-o la frigider) pentru a se acri si azi am pregatit un balmos ... bun de tot.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 04.08.2020, 20:33
la 04.08.2020, 20:40
Bun!
la 04.08.2020, 20:51
Bun, bun!
la 04.08.2020, 20:56
Buuuuun
la 04.08.2020, 21:00
Ti-ai amintit de balmosul de anul trecut, de la Paltinis
la 04.08.2020, 21:00
Foarte bun, oricând...!
la 04.08.2020, 21:04
Va multumesc!
la 04.08.2020, 21:09
Adinuto, o data pe an musai sa fac!
la 04.08.2020, 21:18
Ce e aia jantuiala?
la 04.08.2020, 21:19
la 04.08.2020, 21:25
la 04.08.2020, 21:25
Am vazut la Mihaela ce e
la 04.08.2020, 21:25
Interesant!
la 04.08.2020, 21:39
Ce putin ai facut, te-ai facut cam zgarcita...
la 04.08.2020, 23:37
Sa ne faci la intalneala

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking