Banana Raisin Bread

Postat de mirela0911 in Prajituri
24 Mar 2011 | 4423 vizualizari
Banana Raisin Bread

Excelent pt. micul dejun alaturi de o cana cu lapte.

Ingrediente

  • 1-2/3 cup firimituri de biscuiti
  • 1-1/2 cup faina
  • 3/4 cup zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 lgt. sare
  • 2 oua
  • 1/2 cup lapte
  • 1/3 cup ulei
  • 2 banane mari bine coapte
  • 1 cup stafide 

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul.

Intr-un bol larg amestecam firimiturile de biscuiti, faina, zaharul, praful de copt si sarea. Punem deoparte. In alt bol batem ouale, laptele si uleiul pana sunt bine batute. Adaugam bananele zdrobite bine cu furculita. Se adauga amestecul de ingrediente uscate si se mesteca bine. La sfarsit se pun stafidele. 

Se rastoarna compozitita obtinuta intr-o tava de chec tapetata cu unt.

Se coace la 185 grade timp de 1 ora si 10 minute sau pana trece testul cu scobitoarea. Se lasa la racit in tava timp de 10 minute dupa care se scoate din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banana Raisin Bread" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert prajitura cu mere si aluat razuit

Postat de oanapl

Desert prajitura cu mere si aluat razuit

Pentru aluat, mixezi într-un bol toate ingredientele, mai puțin făina. Adaugi apoi făina și mixezi doar câteva secunde, fără să frămânți mult. Este vorba de un aluat...

Citeste continuarea

Prajitura cu nuci si prune

Postat de rocsi_1612

Prajitura cu nuci si prune

Punem untul intr-un bol si il topim. Separam ouale, mixam albusurile spuma cu un praf de sare, apoi punem zaharul treptat si le batem pana nu se mai desprind de pe bol. Incorporam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.03.2011, 11:45
numai cu cup mai masurati v-ati americanizat mai toate checul cred ca-i tare bun
la 24.03.2011, 11:46
la 24.03.2011, 12:22
cred ca e tare bun
la 24.03.2011, 12:25
Kamy, citind de curand o reteta de la Miti unde tot asa u.m. era cup, m-a lovit revelatia ca am si eu masuri pt. cup dar le tineam ca si decor si am zis ia sa le folosesc iar rezultatul sa stii ca e foarte bun si satios
la 24.03.2011, 12:28
Vladimir, Anca e prima data cand il fac si a iesit foarte bun

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking