Ingrediente
- Pt. aluat:
- 5 lg faina
- un praf de sare
- 1 lg zahar
- apa minerala cat cuprinde
- In plus:
- 3 banane
- 2 lg faina
- zahar pudra vanilinat
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Se prepara un aluat din ingredientele de mai sus, adaugand apa minerala atat cat este necesar pentru a obtine un aluat de clatite. Bananele se curata si se taie bucati de cca 2 cm.
Intr-o craticiaora se pune uleiul la incins. Bucatile de banane se dau prin faina apoi prin aluat. Se pun in uleiul incins si se prajesc pe ambele parti pana devin aurii. Se scot bucatile pe prosoape de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Se lasa sa se raceasca, se dau cu zahar pudra vanilinat si se servesc.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane prajite in aluat de clatite (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|