Banuti cu pasta de branza si somon afumat

Postat de Ina in Aperitive / Garnituri
1 Ian 2017 | 4458 vizualizari
Banuti cu pasta de branza si somon afumat

Tot Violeta este responsabila pentru reteta :)  Ei i-au iesit mult mai frumoase, dar rezultatul  mi-a placut oricum :X 

Ingrediente

Pentru banutii de aluat:

  • 120 g faina
  • 120 ml lapte
  • 2 oua
  • 5 g drojdie uscata
  • 50 g unt topit
  • un praf de sare

Pasta de branza:

  • 300 g crema de branza cu verdeturi
  • o lingura cu smantana
  • marar uscat si maruntit

Pentru decor:

  • 100 g somon afumat

Mod de preparare

Banutii de aluat:

Mixam galbenusurile cu laptele si untul topit, dupa care adaugam faina, sarea si drojdia si continuam sa mixam pana obtinem un aluat omogen pe care-l lasam la dospit 30 minute, la loc cald.

Batem albusurile spuma cu un praf de sare si le incorporam in aluatul dospit. 

Pornim Panini Maker si formam pe plita incinsa banuti de aluat, folosindu-ne de un posh. Punem capacul si coacem pana ce banutii devin aurii pe ambele parti (dureaza cca. 20-30 secunde).

Pasta de branza:

Mixam crema de branza cu mararul uscat (daca aveti verde e si mai bine) si smantana. O punem intr-un posh cu varf stea si decoram fiecare banut. Asezam deasupra bucati de somon afumat. Eu am presarat si frunzulite de marar uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banuti cu pasta de branza si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Aperitiv rulada festiva din cascaval cu omleta si carnaciori picanti

Postat de merisor67

Aperitiv rulada festiva din cascaval cu omleta si carnaciori picanti

Mai întâi, ne asigurăm că folia cu care este ambalat cașcavalul nu este ruptă. Pregătim două bucăți de folie de bucătărie și așezăm una pe masa de lucru. Preparăm...

Citeste continuarea

Covridog

Postat de rocsi_1612

Covridog

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul, drojdia si le amestecam cu  o lingura. Apa minerala, calduta sa fie, o turnam treptat si framantam. La final punem uleiul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.01.2017, 18:19
Prima sosită ,prima servită ,dacă au mai rămas)
la 01.01.2017, 18:21
Mai sunt vreo 6
la 01.01.2017, 18:23
Ce banuti buni!
la 01.01.2017, 18:47
As vrea si eu cativa Ina mai fa o tura si pentru noi
la 01.01.2017, 18:59
fac, fac )

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking