Ingrediente
- 1 kg catofi
- cca 150 ml ulei pentru prajit cartofii
- 5-6 catei de usturoi
- patrunjel verde (eu am avut doar congelat)
- sare, piper, ienibahar macinat dupa gust
Mod de preparare
Curatam cartofii de coaja si ii taiem cubulete.
Ii clatim in mai multe ape, ii prajim apoi in baie de ulei si cand sunt rimeni ii scoatem intr-o strecuratoare din plastic.
Curatam usturoiul, il pisam impreuna cu patrunjelul, adaugam cca 50-70 ml apa rece.
Turman sosul de usturoi peste cartofi, adaugam sare, piper, ienibahar m,acinat dupa gust, amestecam totul foarte bine si servim cu muraturi.
Deliciosi pentru perioada postului...
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Batata Bi Kezbera" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|