Batoane crocante, cu spanac

Postat de RODIMUR in Mancaruri de post
27 Mar 2020 | 5035 vizualizari

Am făcut adeseori astfel de batoane crocante, cu diferite umpluturi, sărate, sau dulci, de obicei cu aluat de foietaj, dar cum nu am găsit acest produs în magazine, am folosit foi de plăcintă. Au ieșit foarte bune, destul de repede, mai ales după ce am preparat umplutura de spanac, cea care necesită mai mult timp.  Din ingredientele de mai jos am făcut 15 batoane (tot atâtea câte foi de plăcintă erau în pachet), câte 3 bucăți/porție.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 28.03.2020, 13:32
Așa este, Ksenya... Îți mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 28.03.2020, 17:34
bune
la 28.03.2020, 19:34
Mulțumesc, Mihaela!
la 28.03.2020, 20:58
Ai facut pentru toata lumea! Tare faine ti-au iesit!
la 28.03.2020, 21:07
N-au fost chiar așa multe, Rocsi, doar 15 batoane... Mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 30.03.2020, 17:13
Astea sunt pe gustul Zmeului cel mic!
la 30.03.2020, 18:16
Știe Zmeul cel mic ce este bun... Mulțumesc frumos, Cristina!
la 01.04.2020, 10:41
Bune!
la 01.04.2020, 11:22
Mulțumesc frumos, Dantes!
la 07.04.2020, 10:50
Un baton asa servi!
la 07.04.2020, 11:31
Desigur, Mirela, când voi face din nou, pentru că s-au terminat de vreo două săptămâni... Mulțumesc frumos!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking