Batoane crocante, cu spanac

Postat de RODIMUR in Mancaruri de post
27 Mar 2020 | 5044 vizualizari

Am făcut adeseori astfel de batoane crocante, cu diferite umpluturi, sărate, sau dulci, de obicei cu aluat de foietaj, dar cum nu am găsit acest produs în magazine, am folosit foi de plăcintă. Au ieșit foarte bune, destul de repede, mai ales după ce am preparat umplutura de spanac, cea care necesită mai mult timp.  Din ingredientele de mai jos am făcut 15 batoane (tot atâtea câte foi de plăcintă erau în pachet), câte 3 bucăți/porție.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 27.03.2020, 11:48
Genul de gustare care ne place foarte mult!
la 27.03.2020, 11:49
Și nouă ne plac, Madi... Mulțumesc frumos!
la 27.03.2020, 11:53
la 27.03.2020, 12:59
Bune!
la 27.03.2020, 14:14
Foarte bune cu umplutura de sanac
la 27.03.2020, 14:26
Mulțumesc frumos, Mimi!
la 27.03.2020, 14:27
Mulțumesc frumos, Mihaela! Sunt bune și cu alte umpluturi...
la 27.03.2020, 15:45
Vio, ai venit degeaba! Nu mai am de vreo săptămână batoane din astea, iar sondajul tău nu mă interesează...
la 27.03.2020, 17:41
la 27.03.2020, 18:25
Mulțumesc frumos, Ancutsa!
la 27.03.2020, 21:42
la 27.03.2020, 21:52
Mulțumesc frumos, Tabita!
la 28.03.2020, 08:57
la 28.03.2020, 09:17
Mulțumesc frumos, Daniela!
la 28.03.2020, 12:50
Bune si apetisante

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking