Baton de cereale raw

Postat de antzuka in Vegan / Raw vegan
5 Mar 2010 | 13257 vizualizari
Baton de cereale raw

Stiti batoanele de cereale din comert, eu sunt inebunita dupa ele, dar cand te uiti pe ingrediente iti vine sa iti pui mainile in cap, asa ca eu am facut o versiune sanatoasa si cu ingrediente la indemana, plus ca nu a suportat nici un proces termic deci alimentele noastre si-au pastrat tot ce e bun pentru corpul nostru:d

Ingrediente

  • 1 cana nuca maruntita
  • 1 cana nuca de cocos
  • 1 cana orz(inmuiat de cu seara)
  • 1 cana prune uscate fara samburi
  • 5 curmale
  • 50 g stafide maruntite
  • 2 linguri seminte de in
  • 2 linguri seminte de floarea soarelui
  • zeama de la o jum de lamaie

Mod de preparare

Nuca maruntita, nuca de cocos, stafidele, semintele, orzul se amesteca

Curmalele, prunele uscate, zeama de lamaie se amesteca in robotul de bucatarie pana devine o pasta si se amesteca in amestecul de nuci

Se pune intr-o tava mica sau intr-o caserola si se pune in congelator pana se intaresc

Dupa ce s-au intarit s-au taiat batoane

Daca ti-a placut reteta noastra "Baton de cereale raw" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar

Postat de Bucataras

Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar

Scurge bine tofu de zeama, apoi taie-l in bucati potrivite.  Pregateste amestecul de amidon, boia si chimen, da bucatile de tofu prin acest amestec. Incinge tigaia gratar, unge-o cu...

Citeste continuarea

Lapte de migdale

Postat de andaoana

Lapte de migdale

Migdalele le punem intr-un castron cu apa si le lasam la inmuiat peste noapte  sau macar cateva ore (minim 3) . Cand s-au umflat putin le scurgem si le spalam sub jet de apa rece. In...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2010, 22:24
suuuuuuuuper ideea
la 05.03.2010, 22:43
la 06.03.2010, 16:27
ma bucur ca va place
la 06.03.2010, 20:05
Ce bine arata Foarte sanatoase
la 07.03.2010, 10:02
oana

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking