Beignets - gogosi frantuzesti

Postat de TAB1TA in Dulciuri
21 Feb 2016 | 4771 vizualizari

M-am inspirat din retetele dragei mele Jamila pentru aceasta reteta. Diferenta fata de gogosile clasice ar fi ca aluatul e mai moale si putin mai lipicios, timpul dospirii este de minim 2 ore si se taie in forma patrata sau dreptunghiulara. Sunt foarte pufoase si delicioase. Sper sa le incercati si voi.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 21.02.2016, 18:44
super bune!
la 21.02.2016, 19:41
Ce bune sunt!
la 21.02.2016, 20:05
Andreea
la 21.02.2016, 20:06
Daniela multumesc
la 21.02.2016, 20:07
Da Roxy, multumesc
la 22.02.2016, 10:47
Yummmm, dau o cafea pentru 3 gogosi
la 22.02.2016, 14:14
Meri, cu mare drag!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking