Beignets - gogosi frantuzesti

Postat de TAB1TA in Dulciuri
21 Feb 2016 | 4791 vizualizari

M-am inspirat din retetele dragei mele Jamila pentru aceasta reteta. Diferenta fata de gogosile clasice ar fi ca aluatul e mai moale si putin mai lipicios, timpul dospirii este de minim 2 ore si se taie in forma patrata sau dreptunghiulara. Sunt foarte pufoase si delicioase. Sper sa le incercati si voi.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 21.02.2016, 10:18
la 21.02.2016, 10:34
inca o idee faina
la 21.02.2016, 10:36
Bune
la 21.02.2016, 10:46
Delicioasa
la 21.02.2016, 11:03
Delicioase gogosi!
la 21.02.2016, 11:09
la 21.02.2016, 11:11
la 21.02.2016, 12:43
Cleme
la 21.02.2016, 12:45
Multumesc Crisulina
la 21.02.2016, 12:46
Noiinbucatarie
la 21.02.2016, 12:47
Multumesc Bya
la 21.02.2016, 12:48
Multumesc Mirela
la 21.02.2016, 12:49
Vladimir
la 21.02.2016, 12:50
Camelia
la 21.02.2016, 18:32

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking