Berbecut cu ceapa, vin rosu si cuscus

Postat de mihaelar63 in Oaie
22 Sep 2018 | 3734 vizualizari

 O  bucata de pulpita de berbecut se dorea preparata. Am incercat sa respect dorinta ,,mancatorului". Adica sa gatesc berbecutul cat mai simplu, fara prea multe condimente. Grea misie, il vedeam marinat si imbalsamat cu arome si ierburi. Pana la urma m-am achitat de sarcina cu succes. Garnitura am folosit couscous marunt.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 22.09.2018, 05:41
Delicios....
la 22.09.2018, 07:55
Contrar modului simplu de preparare , berbecutul a fost cu adevarat delicios
la 22.09.2018, 07:57
Cred că e tare bun, mai ales cu cus-cus...!
la 22.09.2018, 08:02
Rodica , pentru prima data am preparat cuscus marunt . Sunt multumita de el .De berbecut nu mai vorbesc . Am cam bombanit eu [in gand } cand am auzit pretentiile de preparare , dar am reusit sa o scot la capat
la 22.09.2018, 08:29
Bun!
la 22.09.2018, 08:38
la 22.09.2018, 09:28
bun bun
la 22.09.2018, 10:12
Foarte bun!
la 22.09.2018, 15:53
poate sa fie si gol pusca ca eu tot il mananc....
la 22.09.2018, 16:20
Immm, o bunatate!
la 22.09.2018, 19:39
la 22.09.2018, 19:57
Foarte bun pentru amatorii de berbecut!
la 23.09.2018, 23:27
Asa este Rocsi . Daca nu-i amator ... Dragoste cu forta nu se poate
la 23.09.2018, 23:28
Ancutsa Va d ca stii
la 23.09.2018, 23:28
Mimi

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking