Bietola cu costita de porc

Postat de adasev12 in Mancaruri cu carne
16 Iun 2011 | 6156 vizualizari

Bine v-am regasit dragii mei bucatarasi! Tare dor mi-a fost de voi....am pierdut o gramada de retete minunate...dar nu-i nimic, ca recuperez repede..:D Eu nu prea m-am ocupat de gatit in ultima vreme...n-am nimic spectaculos, dar ce am ,impartasesc cu voi cu drag....

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 17.06.2011, 15:52
la 17.06.2011, 16:58
Oare ce gust o avea.....! interesanta reteta!
la 17.06.2011, 18:49
o fi buna
la 17.06.2011, 21:18
motane, pup
ruxy, mersi si pup
miuta....mersi
la 17.06.2011, 21:18
mamaie, e buna, seamana la gust cu spanacul
eduard....
la 17.06.2011, 21:19
ionela, cam ca si spanacul...e buna
mirela, este mersi
la 20.06.2011, 11:43
Buna rau, dar si costitele......mmmmm !
la 24.04.2012, 08:33
bietola inseamna sfecla. barbabietola este sfecla rosie. in acest caz se folosesc numai frunzele. sunt delicioase! pofta mare!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking