Bietola cu costita de porc

Postat de adasev12 in Mancaruri cu carne
16 Iun 2011 | 6177 vizualizari

Bine v-am regasit dragii mei bucatarasi! Tare dor mi-a fost de voi....am pierdut o gramada de retete minunate...dar nu-i nimic, ca recuperez repede..:D Eu nu prea m-am ocupat de gatit in ultima vreme...n-am nimic spectaculos, dar ce am ,impartasesc cu voi cu drag....

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 16.06.2011, 18:12
bietola?sincer nu stiu ce e nu am mancat ,dar dai doar coastele?
la 16.06.2011, 18:34
in Ro nici eu nu am mancat, dar aici este la ordinea zilei ( in Italia...) si se serveste i n general ca o salata....
la 16.06.2011, 20:07
Bine te-am regasit scumpo cum esti???ai nascut???
Bune astea si eu fac,dar cu cartofi si rosii...eu stiu ca e un fel de sfecla fara radacina,face doar frunze
la 16.06.2011, 20:23
lilik iubita, te pup...uite n-am nascut inca,astept din clipa in clipa... ...eu nu prea stiam cum sa o gatesc...asa mi-a placut...da, ai dreptate ca seamana frunzele cu cele de sfecla ....pe aici e la moda...
la 16.06.2011, 21:01
ada unde ai plecat pana acum?
la 16.06.2011, 21:21
bine ai revenit stai putin pe aici si iara dispari nu ma vazut si nu am mancat bietola,dar sigur e buna
la 16.06.2011, 21:55
place
la 16.06.2011, 22:55
rocsi, kamy...va pup fetelor...am avut probleme cu netul...apoi am avut o perioada mai nasoala...si nu prea aveam chef de net....dar acum am revenit in forta! va salut pe toate !
la 16.06.2011, 22:56
sufletista....
la 17.06.2011, 00:26
Cred ca e foarte gustoasa si vitaminizanta
Am si eu un plic de seminte pe care scrie ,, mangold''. Am dat o raita pe net la imagini si am descoperit ca e acelasi lucru cu bietola . Intr-adevar e din familia sfeclei , chiar i se mai spune si sfecla nemteasca .
Maine cand merg la gradina am sa seaman [ spre deosebire de spanac nu face vara samanta rapid ].
la 17.06.2011, 08:45
mihaela...eu am vrut sa o traduc in romana , dsar nu mi-a dat nici un rezultat...asa ca am lasat-o cu denumirea italieneasca....aici se gateste simpla, se serveste cu parmigiano...in salate....sincer nu prea aveam idee cum sa o fac....asa am papat-o rapid, ca-mi place....
la 17.06.2011, 08:46
la 17.06.2011, 11:15
Ce culoare superba
la 17.06.2011, 12:22
la 17.06.2011, 15:50
aspectoasa si cred ca-i si gustoasa

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking