Bifes de vanat cu sos Mirandeza si mandioca prajita

Postat de cristeena20 in Mancaruri cu carne
11 Sep 2013 | 3941 vizualizari

Va dau o reteta de-a mea preferata de aici, la care am asistat de mai multe ori si pe care mereu o mananc cu placere. Aici mereu folosim carne de vanat si ca garnitura mandioca (un fel de cartof de aici) dar voi puteti inlocui vanatul cu vitel si mandioca cu cartofii prajiti in acelasi stil.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 12.09.2013, 22:05
Hmmmmmmm ce zici tu ca ai prestat aici Cristeena?
la 23.11.2013, 11:14
Cred ca e grozava...ce fel de animal este?
la 23.11.2013, 14:22
la 23.11.2013, 15:03
tare imi place reteta asta de obicei eu apar cu denumiri de care nu a auzit nimeni dar trebuie sa recunosc ca m-ai depasit, am citit titlu si habar nu avea ce contine bravo tare buna trebuie sa fie
la 23.11.2013, 20:22
Multumesc silvia draga..de fapt reteta asta a inventat-o sotul meu aici. Avem multa carne de vanat..un fel de caprioara si a trebuit sa inventeze ceva sa aiba trecere la clienti..ceva rapid si bun. Si acum a devenit reteta preferata a mutlora, chiar si a mea.
la 23.11.2013, 20:26
Ruxy..e un fel de caprioara , ceva de pe aici...si uneori aduc un fel de magar salbatic) ideea e ca e buna carnea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking