Bifes de vanat cu sos Mirandeza si mandioca prajita
Postat de cristeena20 in Mancaruri cu carne 11 Sep 2013 | 3966 vizualizari
Va dau o reteta de-a mea preferata de aici, la care am asistat de mai multe ori si pe care mereu o mananc cu placere. Aici mereu folosim carne de vanat si ca garnitura mandioca (un fel de cartof de aici) dar voi puteti inlocui vanatul cu vitel si mandioca cu cartofii prajiti in acelasi stil.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (21)
la 11.09.2013, 22:52
yummy
la 11.09.2013, 22:54
Ce bine arata!
la 11.09.2013, 23:03
multuemsc..sis avedeti ce bun gust are...
la 11.09.2013, 23:03
ooo ce minunatie ne-ai adus
la 11.09.2013, 23:14
apai tu vorbesti limbi straine cu noi...
la 12.09.2013, 06:59
Eu nu ştiu limba aia, dar la ce văd gătit m-aş pricepe să traduc la mâncat. ) Bun!
la 12.09.2013, 13:47
Cred ca e ceva bun
la 12.09.2013, 15:08
multumim ca ne impartasesti din arta culinara locala
la 12.09.2013, 15:36
ah ce dor imi e de carne de vanat! Tata era un pasionat vanator si am mancat tot ce se putea vana si facute obligatoriu in vin
la 12.09.2013, 22:03
Multumesc mult!! Acest fel d emancar enue neaparat de aici..ei mananca ff putine lucruri si deloc variate. Aici am adaptat ingredientele gasite pentru a face feluri d emancare bune. De exemplu mandioca e un fel de cartof..ei o mananca doar foarta..noi am incercat prajita si a iesit fff buna.
la 12.09.2013, 22:03
Lia, ai dreptate, carnea de vanat e foarte buna. Eu am mancat prima data aici. Primim mereu proaspata.
COMENTEAZA