Bifes de vanat cu sos Mirandeza si mandioca prajita

Postat de cristeena20 in Mancaruri cu carne
11 Sep 2013 | 3966 vizualizari

Va dau o reteta de-a mea preferata de aici, la care am asistat de mai multe ori si pe care mereu o mananc cu placere. Aici mereu folosim carne de vanat si ca garnitura mandioca (un fel de cartof de aici) dar voi puteti inlocui vanatul cu vitel si mandioca cu cartofii prajiti in acelasi stil.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 11.09.2013, 22:52
yummy
la 11.09.2013, 22:53
la 11.09.2013, 22:54
Ce bine arata!
la 11.09.2013, 23:03
multuemsc..sis avedeti ce bun gust are...
la 11.09.2013, 23:03
ooo ce minunatie ne-ai adus
la 11.09.2013, 23:14
apai tu vorbesti limbi straine cu noi...
la 11.09.2013, 23:44
la 12.09.2013, 06:56
la 12.09.2013, 06:59
Eu nu ştiu limba aia, dar la ce văd gătit m-aş pricepe să traduc la mâncat. ) Bun!
la 12.09.2013, 07:59
la 12.09.2013, 13:47
Cred ca e ceva bun
la 12.09.2013, 15:08
multumim ca ne impartasesti din arta culinara locala
la 12.09.2013, 15:36
ah ce dor imi e de carne de vanat! Tata era un pasionat vanator si am mancat tot ce se putea vana si facute obligatoriu in vin
la 12.09.2013, 22:03
Multumesc mult!! Acest fel d emancar enue neaparat de aici..ei mananca ff putine lucruri si deloc variate. Aici am adaptat ingredientele gasite pentru a face feluri d emancare bune. De exemplu mandioca e un fel de cartof..ei o mananca doar foarta..noi am incercat prajita si a iesit fff buna.
la 12.09.2013, 22:03
Lia, ai dreptate, carnea de vanat e foarte buna. Eu am mancat prima data aici. Primim mereu proaspata.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking