Bigoli con salsiccea e panna

Postat de gurita_ta2005 in Paste
27 Oct 2015 | 3550 vizualizari
Bigoli con salsiccea e panna

Paste cu carnati si smantana

Ingrediente

  • Paste proaspete(bigoli)
  • 2 salsiccia(2 bucati de carnat)
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 ceapa mica alba
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • 1-2 catei de usturoi
  • parmezan ras
  • sare/piper
  • busuioc congelat

Mod de preparare

Intr-o oala punem apa cu sare la incalzit,cand apa incepe sa fiarba adaugam pastele proaspete.Se lasa la foc potrivit sa fiarba,se testeaza daca sunt fierte.

Carnatii se curata de coaja de deasupra si se piseaza cu o furculita,pentru a se sfarama bine carnea si se pune intr-o tigaie cu ulei de masline si ceapa tocata marunt si usturoiul strivit.

Se lasa cateva minute sa se rumeneasca,se stinge cu vinul alb,pana cand se evapora alcoolul dupa care se pune apa cat sa acopere si se lasa sa fiarba carnea.

Se pun condimentele,busuiocul congelat si smantana (cand apa a scazut,nu complet si cand carnea si ceapa sunt aproape fierte).

Pastele fierte se adauga peste sosul format,se lasa 1-2 minute pe foc dupa care se pot servii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bigoli con salsiccea e panna" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salată de paste cu carne de pui şi maioneză

Postat de ela2015

Salată de paste cu carne de pui şi maioneză

Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj ( le gătim în apă clocotită cu sare timp de 10-11 minute, până când se înmoaie uşor; le clătim cu apă rece...

Citeste continuarea

Macaroane cu branza in stil american

Postat de mitinita

Macaroane cu branza in stil american

Macaroanele se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj. Se pun 250 ml de lapte pe foc. Restul de 50 ml de lapte, se amesteca bine cu cele 2 linguri de faina, pana cand compozitia nu mai are...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.10.2015, 16:16
ce pana mea zici acolo??))
la 27.10.2015, 16:17
scrie mai jos ce inseamna )
la 27.10.2015, 16:17
am citit tu Gurita
la 27.10.2015, 16:18
la 27.10.2015, 16:21
ti voglio sposare )))

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking