Bigoli con salsiccea e panna

Postat de gurita_ta2005 in Paste
27 Oct 2015 | 3527 vizualizari
Bigoli con salsiccea e panna

Paste cu carnati si smantana

Ingrediente

  • Paste proaspete(bigoli)
  • 2 salsiccia(2 bucati de carnat)
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 ceapa mica alba
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • 1-2 catei de usturoi
  • parmezan ras
  • sare/piper
  • busuioc congelat

Mod de preparare

Intr-o oala punem apa cu sare la incalzit,cand apa incepe sa fiarba adaugam pastele proaspete.Se lasa la foc potrivit sa fiarba,se testeaza daca sunt fierte.

Carnatii se curata de coaja de deasupra si se piseaza cu o furculita,pentru a se sfarama bine carnea si se pune intr-o tigaie cu ulei de masline si ceapa tocata marunt si usturoiul strivit.

Se lasa cateva minute sa se rumeneasca,se stinge cu vinul alb,pana cand se evapora alcoolul dupa care se pune apa cat sa acopere si se lasa sa fiarba carnea.

Se pun condimentele,busuiocul congelat si smantana (cand apa a scazut,nu complet si cand carnea si ceapa sunt aproape fierte).

Pastele fierte se adauga peste sosul format,se lasa 1-2 minute pe foc dupa care se pot servii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bigoli con salsiccea e panna" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Penne cu bacon si pesto la cuptor

Postat de caroline

Penne cu bacon si pesto la cuptor

Incepem prin a pune apa la fiert .Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si apoi pastele.Le lasam sa fiarba 8 minute ( sau in functie de tipul de paste folosit, fierbeti conform timpului...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu rosii si busuioc

Postat de caroline

Tagliatelle cu rosii si busuioc

Se pune apa la fiert.Cand aceasta fierbe,se pune sare si apoi se pun pastele.Se fierb conform timpului indicat pe ambalaj.Se scurg de apa cand sunt gata . Rosiile se spala,se rupe codita si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.10.2015, 16:16
ce pana mea zici acolo??))
la 27.10.2015, 16:17
scrie mai jos ce inseamna )
la 27.10.2015, 16:17
am citit tu Gurita
la 27.10.2015, 16:18
la 27.10.2015, 16:21
ti voglio sposare )))

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking