Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
13 Aug 2024 | 732 vizualizari
Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă

Descoperă alături de Andra Mihail o rețetă de biscuiți crocanți cu cașcaval, o gustare delicioasă și savuroasă, perfectă pentru orice moment al zilei. Ideali pentru petreceri sau ca snack rapid, acești biscuiți sunt ușor de preparat și gustoși. Pentru acești Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă, ai nevoie de următoarele ingrediente: făină, mascarpone, iaurt, cașcaval și susan sau mac.      

Ingrediente

  • Ingrediente Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă
  • 250 g făină de grâu
  • 230 g mascarpone
  • 150 g iaurt grecesc
  • 150 g cașcaval
  • 1 ou
  • semințe de susan și mac
  • sare

Mod de preparare

Cum se prepara Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă:

Rade fin cașcavalul.

Cerne făina și un praf de sare într-un bol și adaugă brânza mascarpone, iaurtul grecesc și cașcavalul ras.

Frământă bine ingredientele până obții un aluat omogen și dens. 

Presară puțină făină pe un blat de lemn, apoi întinde aluatul în strat subțire și decupează in forme dorite. 

Așază biscuiții decupați într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Unge-i cu ou bătut, apoi presară semințe de susan sau de mac.

Coace biscuiții în cuptorul preîncălzit, la 180 grade C, timp de 10-12 minute, până se rumenesc frumos.

Încearcă și rețeta de Saratele cu brânză sau varianta de Biscuiți cu brânză și chimen.

Îți recomandăm și rețeta de Sărățele fragede.

Poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Stelute aperitiv cu crema de branza si avocado

Postat de andaoana

Stelute aperitiv cu crema de branza si avocado

Aluatul de foietaj trebuie sa il dezghetam dar nu foarte mult, doar atat cat sa-l putem desface. Daca se dezgheata prea mult atunci vom lucra mai greu cu el si se poate sa ni se lipeasca de...

Citeste continuarea

Tortulet aperitiv cu morcovi si branza

Postat de simona72

Tortulet aperitiv cu morcovi si branza

Pt blat: separam albusurile de galbenusuri, mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma si se tin bine pe paletele mixerului, adaugam galbenusurile si uleiul in fir subtire in timp ce...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.08.2024, 09:56
la 13.08.2024, 10:32
Cu cașcaval, sunt tare buni...
la 13.08.2024, 15:15

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking