Ingrediente
- Pentru 30 biscuiti:
- 200 g unt
- 6 linguri zahar brun
- 2 oua
- 1 fiola esenta de vanilie
- 300 g fulgi de ovaz
- 100 g merisoare
- 100 g faina integrala
- 1 plic praf de copt
Mod de preparare
Topim untul peste care adaugam zaharul brun. Amestecam pana cand zaharul se topeste.
Adaugam ouale si esenta de vanilie si amestecam compozitia.
Punem fulgii de ovaz si merisoarele si amestecam cu o lingura pana cand toate ingredientele sunt incorporate.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam bine.
Formam bilute din aluat pe care le punem intr-o tava cu hartie de copt, apoi le aplatizam usor. Avem grija sa lasam spatiu intre biscuiti.
Dam tava la cuptor la foc mediu-mic, pana cand se rumenesc (aprox. 20 de minute).
Dupa ce sunt gata, se scot si se lasa la racit. Eu i-am pastrat intr-o cutie metalica bine inchisa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de ovaz si merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (34)
|