Ingrediente
- 2 linguri de seminte de in;
- 2 linguri de seminte de floarea soarelui;
- 2 linguri de seminte de dovleac;
- 2 linguri de seminte de susan;
- 2 linguri de ulei de masline;
- 1 lingura de zahar;
- 1 lingurita de scortisoara;
- un praf de sare;
- 100 ml apa rece;
- 100 g unt la temperatura camerei;
- 250 g faina integrala
Mod de preparare
– Amestecam ingredientele uscate.
– Untul si uleiul le incorporam in amestecul de seminte si faina.
– Se adauga apa si se framanta pana se formeaza un aluat cu o consistenta ferma.
– Cu ajutorul sucitorului/facalet :) se intinde o foaie subtire si se realizeaza formele dorite.
– Se baga la cuptor pentru 20-30 minute, pana se rumenesc frumos si uniform.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu seminte - biscuiti digestivi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|