Biscuiti de Hallowen

Postat de eumimi in Prajituri
27 Oct 2016 | 2208 vizualizari
Biscuiti de Hallowen

Foarte fragezi, aromati si usor de preparat. M-am jucat si putin cu ciocolata :) nu au iesit horror, mai mult comici :)

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 6 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 500 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 esenta de vanilie
  • 100 g ciocolata

Mod de preparare

Se mixeaza untul (moale, la temperatura camerei) cu zaharul. Se adauga oul si se mai mixeaza 1-2 minute sa se incorporeze.

Adaugam faina, praful de copt si esenta de vanilie si framantam. Va rezulta un aluat mai tare si nelipicios.

Intindem foi se aprox 1 cm grosime cu sucitorul si taiem cu cutitul fasii de lungimea dorita. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit pentru 12-13 minute, pana cand incep sa se rumeneasca, nu ii lasam foarte mult ca se vor intari dupa ce se racesc.

Puteti decupa si alte forme cu ajutorul decupatoarelor

La final le ornam cu ciocolata topita pe baie de aburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de Hallowen" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura insiropata, cu ciocolata si crema de ricotta

Postat de privatelaura

Desert prajitura insiropata, cu ciocolata si crema de ricotta

 Ingredientele pentru blat se pastreaza la temperatura camerei macar o jumătate de oră. Se pornește cuptorul la 160 grade C (cuptor electric)-180 grade C- cuptor pe gaz. Intai,...

Citeste continuarea

Prajitura cu visine

Postat de Oana

Prajitura cu visine

Mai intai pregatim visinele, le scoatem samburii si le presaram cu o cescuta de zahar, apoi le lasam cel putin o jumatate de ora. Se pun apoi intr-o strecuratoare mare si se lasa la scurs....

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.10.2016, 18:31
Brrrrrrrrrrrrrrrr!
la 27.10.2016, 19:23
la 27.10.2016, 19:25
la 27.10.2016, 20:08
Buni, buni!
la 27.10.2016, 20:17

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking