Desert choux a la creme cu capsuni
Postat de oanapl
Pentru aluat, pui apa la fiert, împreună cu uleiul și un praf de sare, iar când atinge punctul de fierbere, adaugi făina, tragi vasul de pe foc și amesteci intens, până se...
Citeste continuareaFoarte fragezi, aromati si usor de preparat. M-am jucat si putin cu ciocolata :) nu au iesit horror, mai mult comici :)
Ingrediente
Mod de preparareSe mixeaza untul (moale, la temperatura camerei) cu zaharul. Se adauga oul si se mai mixeaza 1-2 minute sa se incorporeze.
Adaugam faina, praful de copt si esenta de vanilie si framantam. Va rezulta un aluat mai tare si nelipicios. Intindem foi se aprox 1 cm grosime cu sucitorul si taiem cu cutitul fasii de lungimea dorita. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit pentru 12-13 minute, pana cand incep sa se rumeneasca, nu ii lasam foarte mult ca se vor intari dupa ce se racesc. Puteti decupa si alte forme cu ajutorul decupatoarelor La final le ornam cu ciocolata topita pe baie de aburi. Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de Hallowen" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|
Postat de oanapl
Pentru aluat, pui apa la fiert, împreună cu uleiul și un praf de sare, iar când atinge punctul de fierbere, adaugi făina, tragi vasul de pe foc și amesteci intens, până se...
Citeste continuareaPostat de Sim0naWorld
Albusurile le-am batut bine, adaugand treptat zaharul. Faina am amestecat-o cu praful de copt. Peste albusurile batute am adaugat untul moale, apoi faina in ploaie, amestecand cu o paleta de jos...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|