Biscuiti de post cu fulgi de secara

Postat de slowfoodcuisine in Prajituri
5 Ian 2011 | 7516 vizualizari
Biscuiti de post cu fulgi de secara

Ingrediente

  • -3/4 ceasca de zahar
  • -3 cesti faina
  • -120 ml ulei
  • -100 ml apa
  • -2 lingurite praf de copt
  • -1 praf de sare
  • -4 linguri fulgi de secara
  • -3 linguri fulgi de cereale cu ciocolata
  • -coaja de lamaie
  • -200 g alune de padure macinate/nuca macinata
  • -1 lingurita scortisoara
  • -1 lingurita nucsoara macinata

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron toate ingredientele solide si apoi se omogenizeaza cu cele lichide. Se framanta pana se obtine un aluat elastec. Se intinde pe o suprafata pudrata cu faina si se decupeaza cu forma dorita biscuitii. Se pot consuma imediat ce se racesc, dar este de preferat a doua zi cand se inmoaie.
Sunt perfecti langa un pahar de lapte (lapte vegetal daca tineti post) sau alaturi de o ceasca de cafea sau ceai.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de post cu fulgi de secara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert Tiramisu

Postat de Oana

Desert Tiramisu

O reteta care se apropie cel mai mult de tiramisu reţetă originală. Mai intai pregatim cafeaua cu zahar, fiecare dupa gustul lui si o lasam sa se raceasca. Galbenusurile le batem cu...

Citeste continuarea

Prajitura fina cu branza dulce, lime si lamaie

Postat de RuxyRux

Prajitura fina cu branza dulce, lime si lamaie

Untul se topeste si se lasa in vas. Ouale se mixeaza cu un praf de sare, apoi cu zahar si vanilie pana isi dubleaza volumul si devin extrem de cremoase( 10 minute). Branza se amesteca cu un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.01.2011, 11:26
bun veni!!!
la 05.01.2011, 11:28
Bine ai Venit
la 05.01.2011, 11:32
la 05.01.2011, 11:33
bine ai venit printre cele mai tari bucatarese bune stelute
la 05.01.2011, 11:40
bine ai venit! mişto reţeta

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking